Onze ervaringen in Oostkamp!

Van: Maud en Samé

Verslagje uitwisseling Oostkamp

Maud: Op 11 mei gingen we in de bus naar Oostkamp, het duurde wel één beetje lang. Toen we aankwamen moesten we door een haag (ik reed prongelijk over een paar tenen heen). We kregen een T-shirt met het thema van de uitwisseling, het thema is notenkrakers. We moesten groepjes zoeken via een liedje, het liedje dat wij hadden was happy van pareal williams, de kleur die wij hadden was donker blauw. Dinsdag gingen we naar Brugge dat was erg leuk! Uit school hadden we elke keer gezwommen en dinsdag ook koekjes gebakken. Woensdag heb ik geleerd hoe je op je kop moest hangen op het klimtoestel. De terugreis duurde best lang.  Het was super gezellig en tot in Nederland!

Groetjes Maud Joosten J

Samé: het was eindelijk zo ver, op maandag 11 mei was de uitwisseling, toen we aankwamen in Oostkamp leerde ik Adelien kennen, dat is het meisje waar ik en Maud slieppen. We werden in groepjes verdeelt, in die groepjes gingen we spelletjes doen. Na school gingen we bij addelien zwemmen, en daarna gingen we nog verstoppertje spelen en toen gingen we eten, na het eten gingen we nog even spelen en toen gingen we slapen. Dinsdag gingen we na het eten naar brugge, dat was super leuk want daar kregen we allemaal workshops zoals radio maken en we gingen naar de kermis. na school gingen we weer zwemmen, bij Adelien hebben ze een dierenpraktijk daar mochten we de dieren mee verzorgen, en daarna gingen we eten en nog even spelen en toen gingen we naar bed. Woensdag gingen we na het eten weer naar school, daar hadden we een toneelstuk geoefend en gedaan. En daarna gingen we helaas terug naar huis. Groetjes Samé van Mensvoort J

Verslag België: makers Jori en Yani

Dag 1: We kwamen aan in België daar werden we opgewacht door de Belgen. Toen gingen we naar binnen daar gingen het Belgen lied zingen. Toen moesten we onze klap choreografie oefenen dat was echt leuk. Daarna gingen we ook nog schatten zoeken we hadden er twee gevonden.

Toen we allemaal naar het gastgezin gingen vonden we dat super leuk die avond gingen wij barbecueën dat was echt lekker. Toen we gingen slapen

Uitwisseling moergestel\Oostkamp

We gingen om 9 uur in de bus en om 11 uur waren we der en iedereen stond te juichen en met spandoeken te wapperen. Toen we naar de school liepen moesten we door een tunneltje van heel veel kinderen. En toen we daar doorheen waren gingen we de kinderen en de juffen ontmoeten . En in groepjes spelletjes doen om elkaar te leren kennen. De volgende dag gingen we rode buisjes zoeken met een apparaatje en dat was wel vet . daarna mochten we naar huis om te slapen en te eten. Het was gezellig en gingen leuke spelletjes doen daar .we gingen ook met de we de skelter de buurt verkennen, zo dat we de buurt beter kenden. De volgend ochtend gingen we weer naar school.om leuke spelletjes te doen. daarna gingen we middageten . en Toen kwam de bus . en was de uitwisseling helaas voorbij.

groetjes Stephanie en Floor

UITWISSELING BELGIE

Van: Ruud en Gijs

Het was een leuke uitwisseling. Het leukste was de kermis in Brugge maar ook het rondlopen in Brugge. Wij waren ook naar het strand geweest toen hadden we veel geleerd over België. Want toen we op het strand waren lieten ze ons allemaal dingen zien bijvoorbeeld wij konden via het strand Frankrijk zien. Wij gingen ook friet eten bij het strand we hadden ook pizza gegeten. Dat is natuurlijk lekker.

Ruud z’n mening:

het was een leuke uitwisseling. Ik vond de kermis in Brugge het leukst. De spelletjes daar waren ook heel leuk en het warm eten op school was wel even wennen.

Gijs z’n mening:

Het was een leuke uitwisseling. Ik vond de kermis en in Brugge rondlopen het leukst. Maar ik vond de spelletjes ook leuk.

Hopelijk word het hier in Moergestel ook leuk.

Iedereen vond het waarschijnlijk wel leuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s